сряда, 18 февруари 2015 г.

Графичен дизайнер заплата - 500 лв

Абсурдна заплата за графичен дизайнер с пробен период от 6 месеца за ниво Експерт с перфектен английски език. Eдна от последните обяви за графичен дизайнер в jobs.bg от град Варна.

От началото на Февруари месец има много интензивно търсене на графични дизайнери за град Варна и не само, но защо някои от тези обяви стоят и само се подновяват? 

Вариантите са няколко:
- ниско заплащане
- удължено работно време
- неблагоприятни условия на работното място
- кандидати без нужните умения и опит

 Някой ще попита защо кадри без умения са на последно място? 
Това не може е да причината една фирма да не си намери нужният кадър за цял месец. По такава обява средно само за 2 дни са кандидатствали над 200 човека и числото продължава да се увеличва.



 Една от последните обяви в jobs.bg публикувана от "Брутал Стрийт Лайф ООДгласи:

  Ние предлагаме:
- Работа на пълен работен ден
- Млад екип
- Възможност за развитие и обучение
 
  Изисквания:
- Перфектен английски език
- Свободно владеене на Photoshop, CorelDraw/Illustrator
- Творческо мислене и креативност
- Въображение, прецизност и умение за работа в екип
- Бързина и точност

На интервюто става ясно, че ти предстой много работа. Дизайн на тениски, щампи, рекламни материали, изготвяне на визии на артикулитеи още много други. Всичко това обощено с изречението "Работата на дизайнера, както знаем е всеобхватна".

Наистина е всеобхватна! 

Заплатата, която фирмата обявява за този интелектуален и творчески труд с изискване за перфектен английски език е 500 лв. с 6 месечен изпитателен срок в полза на работодателя.

Чувствате ли реалната оценка на Вашият труд, умения, знания и опит с такава заплата?


1 коментар:

  1. Я благодарю г-на Педро за помощь в приобретении ипотечной ссуды VA. Было здорово получить ссуду в размере 900 000 долларов США от этого кредитора. Меня зовут Красимир Тодор, я бельгиец. Я получил ссуду от этого авторитетного кредитора 20 ноября 2019 года, и я хочу быстро использовать это средство, чтобы сообщить всем здесь, что вы можете получить любой ссуду у этой надежной кредитной компании. Найти ссудодателя VA непросто, и он должен быть рекомендован Департаментом по делам ветеранов. Г-н Педро предоставит вам ссуды под низкие проценты в размере 2% и очень быстро. Получите кредиты по электронной почте: pedroloanss@gmail.com /
    Текст в WhatsApp: +18632310632

    ОтговорИзтриване